Duruçay İlkokulu
Duruçay İlkokulu Duruçay Köyü Merkez / Kastamonu

VİZYON

Duruçay İlkokulu olarak öğrencilerimize; çağın gerektirdiği düzeyde eğitim vermek, eğitim - öğretim, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda öncü olmak, öğrencilerimizi iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, hayata ve üst öğretime hazır, kendini ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen, ilgi ve yetenekleri doğrultusundaki okulları kazanarak mesleğinde adını duyuran bireyler olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Amaçları doğrultusunda ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların ilgi alanlarını belirleyerek; bu alanda çalışabilme ortamını yaratmak, böylece ilgi ve yeteneklerinin bilincinde olan, yaratıcı, özgür düşünceye sahip, akılcı, ileri görüşlü, sorumluluklarının bilincinde olan bireyler yetiştirmek için varız.

En Çevreci Okul Ödülü - Beyaz Bayrak

Normal